Hübner >

Linija proizvoda pod nazivom Hübner odnosi se na one proizvedene u kompaniji Anton Hübner, članici farmaceutske grupacije Dermapharm AG. Kompanija ima više od 80 godina tradicije u razvoju farmaceutike, tradicionalne proizvodnje i pozicioniranja u segmentu zdravstvene zaštite.

Danas je Hübner prepoznat kao proizvođač visokokvalitetnih prirodnih proizvoda, dodataka prehrani, medicinskih proizvoda i proizvoda za njegu tijela na prirodnoj bazi.

Sikapur linija proizvoda temeljna je robna marka tvrtke Hübner izgrađena osnovom proizvodnje originalnog „Silicea“ balzama, proizvoda koji je više od 50 godina vodeći internacionalni proizvod koloidalnog gela silicija.

Jedinstvenost proizvoda linije Sikapur je u strukturi gela silicijeve kiseline koja proizlazi iz proizvodnog procesa i omogućuje mnoge pozitivne učinke ljudskom organizmu, što je i tajna uspjeha Sikapur linije!

Silicij – dragocjeni element!

Silicij (kemijske oznake Si) je, nakon kisika, najčešći element na zemlji koji nikada ne dolazi sam već najčešće u kombinaciji s kisikom. Silicij u kombinaciji s kisikom tvori silicij dioksid (SiO2) koji, kada se kombinira s vodom, tvori silicijevu kiselinu u obliku gela.

Silicijeva kiselina, sa svojim sastavnim elementom silicijem, osobito u obliku gela, ima značajnu ulogu u našem organizmu, a osnovom svoje velike aktivne površine i izuzetnu sposobnost vezanja tekućina.

Sikapur medicinski proizvodi