JAGLAC, sa sorbitolom je tekući dodatak prehrani s biljnim ekstraktima i vitaminom C. Jaglac (Primula veris) doprinosi zaštiti gornjih dišnih puteva a vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.  Jaglac sadrži sorbitol te je stoga pogodan i za dijebetičare.

ŠTO JE JAGLAC, sa sorbitolom?

Tekući dodatak prehrani s biljnim ekstraktima i vitaminom C.

Jaglac (Primula veris) doprinosi zaštiti gornjih dišnih puteva.

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

KADA KORISTITI JAGLAC, sa sorbitolom ?

Imate problema s dišnim sustavom?

Dišni ili respiratorni sustav je u neprekidnom kontaktu s okolinom, pa je kao takav jako osjetljiv na bolesti.

Prehlada je najčešća bolest dišnog sustava i u pravilu zahvaća dijelove gornjih dišnih puteva, nos i grlo, no može zahvatiti i donje dišne puteve te uzrokovati laringitis i akutni bronhitis. Prehlada se može razviti i u druge bolesti kao što su infekcija ždrijela, krajnika ili pluća, te angina. Jedan od najčešćih simptoma bolesti dišnog sustava je kašalj. Ovisno o prisutnosti sluzi razlikujemo dvije vrste kašlja i to suhi, nadražajni kašalj i produktivni kašalj. Kod produktivnog kašlja dolazi do prekomjernog stvranja sluzi, dok kod suhog, nadražajong kašlja nema sluzi.

ŠTO SADRŽI I KAKO KORISTITI  JAGLAC, sa sorbitolom?

Sadrži: Količina u 15 ml Količina u 30 ml Količina u 45 ml
Suhi ekstrakt korijena stupastog jaglaca
(Primula veris)
53 mg 105 mg 158 mg
Suhi ekstrakt nadzemnog dijela majčine dušice
(Thymus serpyllum)
75 mg 150 mg 225 mg
Vitamin C
(L-askorbinska kiselina)
167 mg(209%  PU*) 333 mg(416%  PU*)   500 mg(625%  PU*)

*PU = preporučeni dnevni unos

Pakiranje: 200 ml

Upute za upotrebu:

Djeca od 4-7 godina: 5 ml 3 puta dnevno.
Djeca od 7-14 godina: 5-10 ml 3 puta dnevno.
Odrasli i djeca iznad 14 godina: 15 ml 3 puta dnevno.

Sadržaj bočice protresti prije upotrebe. Za bolju učinkovitost Jaglaca nemojte uzimati hranu i  piće odmah nakon upotrebe.

JAGLAC

Jaglac (Primula veris) višegodišnja je biljka čiji se korijen koristi kao ekspektorans i sekretolitik, kod oboljenja dišnih putova , odnosno kod jakog i upornog kašlja s teškim iskašljavanjem, kod kroničnog bronhitis i astme.

MAJČINA DUŠICA

Majčine dušica (Thymus serpyllum) višegodišnja je biljka koja se koristi kao ekspektorans i  blagi spazmolitik  odnosno za iskašljavanje i protiv grčeva.

VITAMIN C

Vitamin C ima široku lepezu blagotvronih djelovanja na organizam i jedan je od najviše opisanih vitamina te prvi sintetski dobiveni vitamin. Sudjeluje kao reducens u brojnim biološkim procesima, važan je za zaštitu stanica pred oksidativnim stresom, kao i sintezu kolagana i karnitina te za metabolizam masnih kiselina.

KONTAKT

Mibe Pharmaceuticals d.o.o.

Zavrtnica 17, Zagreb ; tel: 01/ 60 61 137