O nama >

Tvrtka Mibe Pharmaceuticals d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću.

Naša osnovna djelatnost je istraživanje tržišta i  promocija receptnih i bezreceptnih lijekova te dodataka prehrani kako bismo omogućili dostupnost podataka o našim proizvodima, te time daljnje unaprijedili zdravlje bolesnika i sveobuhvatne zajednice.

Misija nam je postizanje značajnog doprinosa u poboljšanju zdravlja visokokvalitetnim farmaceutskim proizvodima i dodacima prehrani koji služe bolesnicima i korisnicima te donose stvarnu vrijednost društvu u cjelini.

Tvrtka je  osnovana 2011. godine sa sjedištem u Ludbregu te poslovanjem i u uredu u Zagrebu.

Mibe Pharmaceuticals d.o.o. je članica njemačke farmaceutske grupacije Dermapharm AG čije se poslovanje temelji na proizvodnji i distribuciji širokog portfelja visokokvalitetnih lijekova, medicinskih proizvoda  i dodataka prehrani.

Time je i tvrtka Mibe Pharmaceuticals uključena u sustav paneuropske kompanije koja ima vlastite laboratorije za razvoj i pogone za proizvodnju širokog spektra visokokvalitetnih lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani. Ovakva suradnja, razmjena znanja i iskustava omogućuje nam stalno širenje proizvodnog programa te kreiranje novih proizvoda  pouzdane kvalitete i dokazane učinkovitosti.

Usmjerenost prema kvaliteti je naša stalna opredijeljenost,  pri čemu neprestano težimo poboljšavati kvalitetu života i liječenje naših bolesnika, kvalitetu naših proizvoda i poslovnih procesa, ali i samu organizaciju poslovanja s osnovnim ciljem da budemo jak i pouzdan partner bolesnika, liječnika i farmaceuta.

BEZRECEPTNI PROIZVODI

Sve informacije na jednom mjestu o posebno formuliranim dodacima prehrani s biljnim ekstraktima.

LIJEKOVI

Saznajte više o našim lijekovima, dostupnima na recept ili bez recepta.